Wie ben ik?

Sjoerd Noordhof

Ik, Sjoerd Noordhof (57) ben in 1990 getrouwd en woon met mijn vrouw en twee zoons (26 en 24) sinds jaar en dag in Dronten.

Sinds 1985 ben ik werkzaam in de financiële sector, voornamelijk als adviseur voor particulieren met als producten hypotheken, beleggingen, levensverzekeringen en schadeverzekeringen. Ook verzorg ik al jaren de belastingzaken van mijn klanten.

Sjoerd Noordhof

Ik heb in 2010 de opleiding Mediation afgerond bij de Lime Tree in Bilthoven. Wat ik hier meemaakte was een bijzondere levenservaring met bijzondere levenslessen. Oordelen heeft plaatsgemaakt voor luisteren en meedenken. Ik kon niet wachten om deze lessen te gebruiken in het hedendaagse leven. In het vak Mediation komen veel van deze lessen en mijn talenten samen.

Ik ben heel geïnteresseerd in mensen en kan mede daardoor goed luisteren, ik veroordeel mensen niet. In al mijn eerlijkheid kan ik me wel eens over mensen verbazen. Maar ik kruip dan in de huid van deze man of vrouw om te proberen te voelen wat er daadwerkelijk in deze persoon omgaat. Ik kan mezelf goed kwetsbaar opstellen en ben open en eerlijk.

Meedenken en naar positieve oplossingen zoeken is een tweede natuur van mij. Vertrouwen en discretie staan bij mij bijzonder hoog in het vaandel. Respect voor je medemens toon je onder andere door discreet om te gaan met de informatie die je van hem of haar zakelijk of privé krijgt.

Mediation voelt voor mij niet als werk, maar als het optimaal benutten van mijn talenten.

Neem gerust vrijblijvend contact met me op voor een intakegesprek!

  • Noordhof Mediation

  • "Alles kon snel op papier worden gezet, waardoor de scheiding snel een feit was."

  • Echtscheiding

    Mensen die een scheiding meemaken hebben behoefte aan een vertrouwenspersoon bij wie ze te rade kunnen gaan en waar ze hun onzekerheden kunnen bespreken. Lees verder
  • Alimentatie

    Omdat er vaak een verschil in inkomen is, zal één van de partijen alimentatie moeten betalen aan de ander.

    Lees verder